Jobba hos oss

Jobba hos oss?

Är du positiv, plikttrogen, strukturerad, förändringsvillig och van att arbeta självständigt och hårt när det behövs? Har du vidare ett öppet och naturligt sätt samt tycker om att ge god service? Då kan du vara den person vi söker.

Vi är ett familjeägt företag med gott renommé och korta beslutsvägar. Vi erbjuder dig en trygg atmosfär med högt till tak och möjlighet att påverka. I våra centralt belägna inspirationsrum i Stockholm och Göteborg träffar våra säljare regelbundet föreskrivande arkitekter och konceptutvecklare m. fl. På våra depåer i Göteborg, Stockholm, Malmö och Kalmar lagerför vi det mesta som golvhantverkare behöver i sitt dagliga arbete och på vår ateljé i Mölndal tillverkar vi högklassiga avpassade mattor för både hem och offentlig miljö.

Våra lösningsorienterade och motiverade medarbetare vet värdet av att ge en excellent service med snabb återkoppling. På fältet har vi personal med bred kompetens som ofta gör uppskattade insatser ute på arbetsplatserna. Med egna varumärken som grund, omsätter vi drygt 160 miljoner och med fokus på hållbara och tidsbesparande produkter bidrar vi till en ökad lönsamhet för våra kunder. Vi är idag drygt 30 anställda som kommer från 9 olika länder och i våra regelbundet genomförda medarbetarundersökningar får vi väldigt hög rating som arbetsgivare.


Skicka en spontanansökan

Finns det inget utannonserat jobb som passar dig just nu? Då kan du lämna in en spontanansökan som vi matchar med våra behov och möjligheter. Skicka ditt CV och några rader om dig själv till platsansokan@englund-gruppen.se.

Vi stämmer kontinuerligt av inkomna spontanansökningar och återkommer till dig om vi hittar ett passande jobbförslag. Var vänlig och notera att vi tyvärr inte har möjlighet att lämna individuell återkoppling på din spontanansökan.

  • Antal artiklar: {{ cart.count }} st
  • Totalt: {{ cart.formattedTotalWithDiscount }}
Gå till kassan