• Robo-Stripper

  robo-stripper.jpg

  Golvstripper för borttagning av de flesta golvbeläggningar. Robo-Stripper kan manövreras vibrationsfritt via en 2-hands kabelbunden fjärrkontroll.

  Läs mer

  Premium

 • Turbo-Stripper

  43778_Turbo_02_37b1baa5b8.jpg

  Golvstripper för professionell borttagning av golvbeläggning. Lämplig för hellimmade gummi- och sportmattor. 2,6 kW motor med mjukstart, självgående med frikoppling på handtaget, frånslagningsbrytare vid återstart och löstagbara vikter.

  Läs mer

  Premium

 • Extro-Stripper

  EXTRO_66_798_11a6af032d.jpg

  Tronföljaren till legendariska Super-Stripper har en avverkningsgrad upp till 80 m²/h når högsta effekt ett genom optimalt samspel mellan drivhjul och bladmotor. Pull-back-system för ökad driftsäkerhet och snabb och effektiv bearbetning av stora ytor.

  Läs mer

  Standard

 • Vario-Stripper Silent

  38764_Vario_Silent_b87df00c69.jpg

  Extra tyst självgående golvstripper för användning på medelstora ytor. Lämplig för borttagning av PVC-, linoleum- och gummibeläggningar. Med en tyst motor kan den även köras i ljudkänsliga miljöer så som sjukhus, kontorsbyggnader etc.

  Läs mer

  Standard

 • Cayman-Stripper

  CAYMAN_f66fa5f116.jpg

  Den senaste strippern från WOLFF tar bort golvbeläggningar av PVC, linoleum, gummi och textil. Självgående för enkel manövrering och med lättåtkomliga reglage på handtaget. Löstagbara vikter underlättar transport i bil. Perfekt skärresultat genom oscillerande bladrörelser.

  Läs mer

  Standard

 • Eco-Stripper

  13993_ecostripper2009_93800de7e1.jpg

  Prisvärd maskin för universell användning på små till medelstora ytor. Kan användas som handverktyg eller köras stående med handtag. 2,0 kW motor med mjukstart.

  Läs mer

  Budget

 • Junio Stripper

  16876_Junio-Stripper2009_01_748f935bdf.jpg

  För borttagning av textilbeläggningar, skumbaksida eller glasfiberväv på mindre golv- eller väggytor. Lämplig för arbete på svårtillgängliga ytor som fönsterkarmar, under element eller i trappor.

  Läs mer

  Budget