• UZIN Terraprimo 10

  TERRAPRIMO_10.png

  Penetrerande vidhäftningsprimer för ett hållbart byggande

  Läs mer

  Premium

 • UZIN PE 260

  pe260_ny.jpg

  Filmbildande primer till sugande och icke sugande underlag som betong, lättbetong, slipsatser, brädgolv, spånskivor, puts, terrazzo, glaserad och oglaserad keramik, sten etc. För väggar och golv inomhus.

  Läs mer

  Premium

 • UZIN PE 280

  pe280_webb.jpg

  Vidhäftningsprimer till icke sugande underlag som spånskivor, gjutasfalt, terrazzo, glaserad och oglaserad keramik, plastmatta, sten, stål, aluminium, epoxy, PUR etc. Även lämplig som primer på vattenfasta limrester. För väggar och golv inom- och utomhus.

  Läs mer

  Premium

 • UZIN PE 317

  pe317_ny.jpg

  Vidhäftningsprimer för fuktkänsliga undergolv. Inomhus.

  Läs mer

  Budget

 • UZIN PE 360 Plus

  pe360plus.gif

  Penetrerande vidhäftningsprimer till sugande underlag som betong, lättbetong, spackel, fix, slipsatser etc. Inom- och utomhus.

  Läs mer

  Premium

 • UZIN PE 414 Turbo

  pe414_ny.jpg

  Filmbildande 1-K PUR-primer till betong, slipsatser, avjämningsmassor, spånplattor m.m. Vidhäftningsprimer före limning med UZINs 2-K lim, MS-lim och STP-lim eller som fuktspärr mot restfukt i betonggolv med max 92% RF. För golv inomhus.

  Läs mer

  Premium

 • UZIN PE 460 A/B

  pe460_ny.jpg

  Filmbildande primer till såväl sugande som icke sugande underlag samt som en fuktspärr mot restfukt i betonggolv med max 95 % RF. Vid applicering följ Arbetsmiljöverkets Härdplastkungörelse. För golv, inom- och utomhus.

  Läs mer

  Premium

 • UZIN PE 480 A/B

  pe_480.jpg

  Filmbildande primer till såväl sugande som icke sugande underlag samt som en fuktspärr på fuktiga underlag utan begränsning för maximal RF. Vid applicering följ Arbetsmiljöverkets Härdplastkungörelse. För golv inom- och utomhus.

  Läs mer

  Premium

 • UZIN PE 630 A/B

  pe630_ny.jpg

  2- K cement-dispersionsprimer till sugande och icke sugande underlag som betong, lättbetong, slipsatser, brädgolv, spånskivor, parkett, glaserad och oglaserad keramik, glas, metall och gjutasfalt. Speciellt lämplig till underlag med kvarvarande bitumenhaltiga limrester. För golv inomhus.

  Läs mer

  Premium

 • codex FG 300

  FG300

  Snabbtorkande penetrerande dispersionsprimer främst för behandling av sugande, mineraliska underlag av cement- och gipsbaserade spackel – betong och lättbetong - gipsskivor och gipsfiberplattor, tegel, kalksandsten, cement-, kalkcement- och gipsputs. Används före applicering av cementbaserade avjämningsmassor. Kan även användas på gjutasfalt som damm-bindare och före applicering av codex tunn- och mellanbäddsbruk samt före applicering av tätskikt. För väggar och golv inom- och utomhus .

  Läs mer

  Premium

Sida: 1 , 2 ,